Lägenheten.

Hej, Nu snyltar jag internet igen från någon i närheten för att jag tänkte lägga upp lite bilder på lägenheten för att jag ännu inte gjort det. En rätt rolig grejj som hände när jag skulle ta bilderna (var på nån lördag eller söndag för någon vecka sedan) var att jag hade precis vaknat och tänkte att jag skulle ta kort på lägenheten för att lägga upp här på bloggen. Så tog jag mobiltelefonen och gick till lägenhetsbyggnadens ingång och skulle ta kort där. Och som nästan alla andra lägenhetsbyggnader i Japan så har de s.k Auto lock som gör att porten/dörrarna i ingången till byggnaden låses automatiskt för säkerhetensskull. Och man kommer ju inte in utan nyckeln, som jag kom på att jag inte tog. Så jag vart utlåst och fick stå vid bakporten (där alla cyklarna är, kolla bild) vid bakdörren och vänta tills det kom någon, såg nog lite misstänktsamt ut.



 

 

 

Med denna här mackapären kan jag ställa in hur varmt vattnet skall vara, digitalt, så att den hålls på samma grad hela tiden. Finns en i köket också så man ställer in hur varmt diskvattnet skall vara, kan också fylla på badkaret från köket. Det är det här man förväntar sig av Japan :)

 

Kök. Eftersom det bara är ett rum i lägenheten (förutom toan osv) så är köket i samma rum, men det är bara praktiskt tycker jag. Direkt när man vaknar kan man bara kräla 2 meter till kylskåpet och ta sig en ruta marabou, eller en bärs :).

 

Mitten av rummet.

 

Arom-Lampa.

 

En datorskärm/tv.

 

Internet-hörnan. Det är här jag sitter nu och skriver. Folk tror väll man är lite knäpp för man sitter med en dator på balkongen.

 

Brödstol. Det här är min stol, som är formad som ett rostebröd, fast något större då.

 

Tomato-san. Får fixa en ny snart.

 

Kaffekokare. En liten kompakt kokare som man bara kan göra 2 koppar med. Men den funkar utmärkt :).

 

Cykelparkering. Den här bilden togs när jag vart utelåst och vänta på att någon skulle komma ut bakdörren.

 

Nu håller mitt batteri på att ta slut men skriver la lite till om några dagar, om det trådlösa internetet tillåter.

Hej då! (KRAM MAMMIS!)

 


RSS 2.0